0599-696490

(Beginnend) medewerker loonadministratie/salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een medewerker loonadministratie. De standplaats betreft Stadskanaal.
In deze functie ondersteun je de afdeling personeels- en loonadministratie. Ga jij voor kwaliteit, ben jij accuraat, proactief en durf je verantwoordelijkheid te nemen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werkzaamheden:

Als medewerker loonadministratie verwerk je de loonmutaties van diverse klanten, verzorg je de loonaangifte en lever je gegevens aan bij o.a. pensioenfondsen en overige instanties. Daarnaast kunnen klanten en uitvoeringsinstanties bij jou terecht met al hun vragen op het gebied van lonen/salarissen.  Je bent in staat salarisadministraties op te starten van nieuwe klanten en houd je de CAO’s bij op wijzigingen.


Wat bieden wij jou:

Een informele werksfeer met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je diverse verantwoordelijkheden en daarnaast gemotiveerde collega’s.
Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden.


Wat bied jij ons:

  • een (evt. bijna) afgeronde PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) opleiding of een gelijkwaardige opleiding;
  • 1-2 jaar werkervaring;
  • inspirerend, faciliterend en dienstverlenend;
  • initiatiefrijk;
  • kritisch, accuraat en communicatief vaardig;
  • kennis van verschillende cao’s is een pré.

Spreekt deze functie jou aan? Dan nodigen wij jou uit om jezelf aan ons voor te stellen. Stuur je CV op, vertel ons wat je tot nu toe hebt gedaan en wat jij zo leuk vindt aan ons vak.  Voor meer informatie aangaande bovenstaande vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen (0599 – 696 490 mevr. Elly Knevelman). Of per e-mail: info@trippelaaa.nl
Wij horen graag van jou!