0599-696490

Vacature – Zelfstandig agrarisch assistent accountant

Een vacature met twee facetten en waar de uitdagingen ontelbaar zijn! Dat is deze vacature van zelfstandig agrarisch assistent accountant met gevoel voor automatisering voor onze vestiging in Emmen. Je werkt vanuit een team dat verschillende agrarische ondernemingen bedient en daarnaast draag je bij aan verdere automatisering. De uitdagingen variëren volop.
Ben jij die enthousiaste collega, die vanuit jouw passie, visie en affiniteit met de agrarische sector wil bouwen aan jouw relatie met de klant, dan word jij onze nieuwe collega!

Wie zijn wij:

tripppel aaa is een van de grotere agrarische advies- en administratiekantoren in Noord Nederland en is volop in ontwikkeling. Onze agrarische tak groeit, waardoor we nieuwe, enthousiaste collega’s zoeken.

Werkzaamheden:
Wat ga je doen? Deze vacature daagt je uit om de ultieme mix van samenstelwerkzaamheden, adviesopdrachten en klantcontact met professie en enthousiasme uit te voeren. Je denkt mee met de klant, maar ook met je collega’s. Jij ziet en bent van mening dat automatisering ontzettend belangrijk is voor de toekomst en wil zowel intern als extern (= de klant) helpen om stappen te zetten op dit gebied.

Je stelt complexe jaarrekeningen samen en stelt periodecijfers op. Je verricht administratieve werkzaamheden bij de klant en wordt hun aanspreekpunt voor administratieve (advies)vragen. Je doet dit d.m.v. het opstellen van analyses waarin je hoofd- en bijzaken van elkaar scheidt. Je werkt accuraat en gestructureerd en uiteraard ga je voor kwaliteit.

Wat bieden wij jou:

Een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving. Daarnaast krijg je volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Wat bied jij ons:

  • je hebt een afgeronde HAS opleiding of HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie, danwel fiscale economie met sterke en aantoonbare agrarische affiniteit;
  • je hebt minimaal 4-8 jaar relevante werkervaring;
  • je bent kritisch en punctueel;
  • je bent analytisch ingesteld en bent doelgericht;
  • je kunt goed communiceren en bent een teamspeler;
  • je hebt gevoel voor verkoopkansen;
  • je hebt kennis van diverse boekhoudpakketten;
  • je hebt tot slot affiniteit met ICT

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie aangaande bovenstaande vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen (0599 – 696 490 Elly Knevelman). Of per e-mail: info@trippelaaa.nl
Wij horen graag van jou!

Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar:

trippel aaa
Tinnegieter 9b
9502 EX Stadskanaal
Of per e-mail:
info@trippelaaa.nl