Actueel

Wij brengen je graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Hier lees je het laatste nieuws uit de agrarische sector. Samengesteld door ComponentAgro.

Nieuws van trippel aaa

Nieuws

Nieuwsbrief Agro

Lees hier onze agrarische nieuwsbrief. Mocht je naar aanleiding van onze nieuwsbrief nadere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met jouw cliëntadviseur.

Lees verder »
Evenement

ComponentAgro cursus

Er gaat veel veranderen in de agrarisch sector. Zo gaat vanaf 2023 het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) van start, is er onzekerheid over de uitvoering van het 7de actieprogramma nitraatrichtlijnen en begint de oplossing voor

Lees verder »
Nieuws

Nieuwsbrief Agro

Open hier onze agrarische nieuwsbrief. Mocht je naar aanleiding van onze nieuwsbrief nadere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met jouw cliëntadviseur.

Lees verder »
Evenement

Bedrijfsbezoek

In een reeks van bedrijfsbezoeken is trippel aaa deze keer in Klazienaveen geweest voor een bezoek aan het akkerbouwbedrijf van de familie Bruining van den Berg. Twee van onze collega’s binnen trippel aaa zijn daar

Lees verder »
Evenement

Workshop

Met de personeelsvereniging van trippel aaa hebben we een bloemschik workshop gevolgd. Bedankt Fraaiii voor deze leuke workshop en voor de super mooie resultaten!

Lees verder »
Nieuws

Check de krant

Heb jij ons al gespot? We staan in verschillende huis aan huis bladen. De Emmer courant, Noorderkrant, Streekblad, De Staphorster en de Westervelder.

Lees verder »

Accijns tijdelijk verlaagd in 2022

Het kabinet heeft besloten om de accijns voor ongelode benzine, diesel en LPG/LNG van 1 april tot en met 31 december 2022 te verlagen. Het gaat om een verlaging van 17,3 cent (benzine), 11,1 cent

Lees verder »
Evenement

Landbouwbeurs Vlagtwedde

De landbouwbeurs staat gepland op 17, 18 en 19 juni 2022. De stand van Tripppel aaa is op nummer 7+8. We hopen je daar te ontmoeten! De Vlagtwedder Landbouwbeurs is de grootste buitenbeurs waar iedereen

Lees verder »
Nieuws

Nieuwsbrief agro

Open hier onze agrarische nieuwsbrief van februari. Mocht je naar aanleiding van onze nieuwsbrief nadere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met jouw cliëntadviseur.

Lees verder »
Nieuws

Nieuwsbrief Agro

Open hier onze agrarische nieuwsbrief. Mocht je naar aanleiding van onze nieuwsbrief nadere informatie wensen, dan kun je contact opnemen met jouw cliëntadviseur.

Lees verder »