Diensten-Administraties
Author picture

Stage Fiscaal Recht

Voor onze vestiging Stadskanaal of Hoogezand zijn wij op zoek naar een stagiair fiscaal recht die ons fiscale team gaat ondersteunen.

Ben jij ambitieus, energiek en enthousiast over belastingen? Ben je daarnaast resultaatgericht, proactief en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres voor een stage fiscaal recht! Wij zoeken een stagiair voor de vestiging Hoogezand of Stadskanaal.

Wie zijn wij:

Trippel aaa en triacc is een advies- en administratiekantoor, met stevige wortels in de agrarische sector en bouwend aan een bredere mkb tak. Op het moment werken er ongeveer 40 mensen voor trippel aaa en triacc en zijn we een groeiende organisatie. Onze kantoren staan in Emmen, Hoogezand, Meppel en Stadskanaal. Trippel aaa en triacc zijn NOAB  (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) gecertificeerd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en actueel advies en kennis door onze ervaren adviseurs en administrateurs.

Werkzaamheden:

Als stagiair fiscaal recht ga je je onder andere bezighouden met het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en eventueel vennootschapsbelasting en erf- en schenkbelasting.  Je haalt veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken en de voorbereiding van fiscale adviezen en overeenkomsten.

Wat bieden wij jou:

Een informele werksfeer met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je diverse verantwoordelijkheden en daarnaast gemotiveerde collega’s in een resultaatgericht team.

Wat bied jij ons:

  • Je hebt kennis van fiscaal recht (vanuit je opleiding).
  • Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als in geschrift;
  • Je bent initiatiefrijk;
  • Je bent analytisch, kritisch en accuraat;
  • Je hebt enige kennis van ICT.

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie over de stage kun je telefonisch contact opnemen met Elly Knevelman (Adviseur P&O) te bereiken via 0599 – 696 490 of per e-mail: po@trippelaaa.nl

Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar: po@trippelaaa.nl t.a.v. Elly Knevelman of naar:

trippel aaa
Postbus 380
9500 AJ Stadskanaal

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.