Diensten-Agrarisch-advies
Author picture

Ondernemersadviseur Agro

Voor versterking van ons agrarische-team zijn wij op zoek naar een commerciële en ervaren ondernemersadviseur Agro voor onze vestiging Meppel.

Als ondernemersadviseur Agro heb jij ruime ervaring opgedaan bij accountants- en of administratiekantoren. Jij komt te werken in een team van agrarische ondernemersadviseurs die verspreid werkzaam zijn over onze drie vestigingen. Als ondernemersadviseur ga voor de vestiging Meppel werken. Jij zult bestaande klanten gaan bedienen, maar zult daarnaast ook nieuwe klanten gaan binnenhalen voor onze vestiging Meppel. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière als ondernemersadviseur Agro en heb jij daarnaast de ambitie om samen met het team het klantenbestand van trippel aaa uit te breiden? Lees dan snel verder en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Als ondernemersadviseur ben jij aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen en bespreken van jaarrekeningen met de klant. Aan de hand van jaarrekeningen en kengetallen weet jij de klant te adviseren over zijn operationele en strategische bedrijfsvoering. Daarnaast ben jij thuis in de agrarische wet- en regelgeving en kun jij hier de klant goed over adviseren, rekening houdend met de situatie van de klant. Tevens bespreek jij fiscale aangiften met de klant. Je werkt nauw samen met onze assistent accountants en fiscalisten en blijft eindverantwoordelijk voor jouw klantenportefeuille (ook qua budget en prijsafspraken). Daarnaast weet jij met jouw commerciële instelling als geen ander hoe jij nieuwe klanten moet binnenhalen en voer jij acquisitiegesprekken met toekomstige klanten.

Wat bied jij ons?

  • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding richting accountancy, HAS, bedrijfseconomie of soortgelijk en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als ondernemersadviseur bij een accountantskantoor of administratiekantoor;
  • Jij hebt veel kennis van de agrarische wet- en regelgeving en het is een pre als jij een agrarische achtergrond hebt;
  • Jij bent communicatief sterk en je hebt goede adviesvaardigheden;
  • Jij bent commercieel ingesteld en hebt gevoel voor verkoopkansen;
  • Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk, bent resultaatgericht en stressbestendig;
  • Jij bent analytisch, kritisch en accuraat in jouw werk;
  • Jij kan je prima redden met verschillende automatisering. Wij werken o.a. met de programma’s Caseware, Agrovision, Snelstart en AFAS. Wanneer je ervaring hebt met deze programma’s, is dat een pre;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een informele werksfeer en een inspirerende werkomgeving met veel kennis. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie en daarnaast volop ontwikkelingsmogelijkheden om deze functie tot een succes te maken. Tevens bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris en tevens een thuiswerkvergoeding. Als ondernemersadviseur Agro krijg jij een leaseauto en een mobiele telefoon.

Over de organisatie

Trippel aaa en triacc is een advies- en administratiekantoor, met stevige wortels in de agrarische sector en bouwend aan een bredere MKB tak. Op het moment werken er ongeveer 45 mensen voor trippel aaa en triacc. Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar jou! Onze kantoren staan in Emmen, Hoogezand, Meppel en Stadskanaal. Trippel aaa en triacc zijn NOAB  (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) gecertificeerd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en actueel advies en kennis door onze ervaren adviseurs en administrateurs.

Meer informatie of solliciteren

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Elly Knevelman (Adviseur P&O) te bereiken via 0599 – 696 490 of per e-mail: po@trippelaaa.nl
Direct solliciteren? Stuur dan jouw brief met cv naar: po@trippelaaa.nl t.a.v. Elly Knevelman of naar:

trippel aaa
Tinnegieter 9b
9502 EX  Stadskanaal

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.